Βελγιο Ελλαδα 1-1 : Belgio Ellada 1 1 Toys Koita3e Sta Matia Ilamia - Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για βέλγιο ελλάδα 1 1.

Βελγιο Ελλαδα 1-1 : Belgio Ellada 1 1 Toys Koita3e Sta Matia Ilamia - Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για βέλγιο ελλάδα 1 1.. Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου. Στο 89' ισοφαρίστηκε η εθνική, που τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες! Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση που. Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για.

Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Ανήμερα της εθνικής εορτής έκανε ηρωικό ματς. Μάλιστα, αυτός ήταν μόλις ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του όσκαρ ταμπάρες (σε δύο παιχνίδια).

Belgio Ellada 1 1 Filikh Isopalia Me Kalh Emfanish O Tzabelas To Gkol Ths E8nikhs Omadas Elis News
Belgio Ellada 1 1 Filikh Isopalia Me Kalh Emfanish O Tzabelas To Gkol Ths E8nikhs Omadas Elis News from elisnews.com
Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ. Στους ίδιους, εμφανώς βελτιωμένους, ρυθμούς συνεχίζει την πορεία της η ελλάδα του τζον φαν'τ σχιπ. Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Τουριστική αστυνομία σε όλη την ελλάδα. Ανήμερα της εθνικής εορτής έκανε ηρωικό ματς. Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Η ελλάδα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο βέλγιο, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα.

Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια.

Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην. Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Στο 89' ισοφαρίστηκε η εθνική, που τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες! Il y a 6 ans|8 vues. Δείτε πώς περιέγραψε τον μεγάλο αγώνα το σε περίπου μισή ώρα το βέλγιο θα αντιμετωπίσει την ελλάδα στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 8ου ευρωπαϊκού ομίλου του μουντιάλ. Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα. Τουριστική αστυνομία σε όλη την ελλάδα. Ανήμερα της εθνικής εορτής έκανε ηρωικό ματς. Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική! Μάλιστα, αυτός ήταν μόλις ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του όσκαρ ταμπάρες (σε δύο παιχνίδια). Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου.

Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση που. Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ. Από τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τις αξιοποίησε, το σαφώς πιο ποιοτικό και έτοιμο για αγωνιστική δράση βέλγιο, ήταν λογικό να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια. Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική!

Belgio Ellada 1 1 E3airetikh H E8nikh Kontra Sto No1 Ths Pagkosmias Katata3hs Velgio Ellada 1 1 Exairetiki I Ethniki Kontra Sto No1 Tis Pagkosmias Katataxis
Belgio Ellada 1 1 E3airetikh H E8nikh Kontra Sto No1 Ths Pagkosmias Katata3hs Velgio Ellada 1 1 Exairetiki I Ethniki Kontra Sto No1 Tis Pagkosmias Katataxis from images32.inewsgr.com
Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Η ελλάδα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο βέλγιο, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Il y a 6 ans|8 vues. Ομως η ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο πανίσχυρο βέλγιο και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει. Σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της ρωσίας η ελλάδα έδειξε πως είναι ικανή για. Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες.

Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα.

Αναρτήθηκε από heliastheo στις 4:26 π.μ. Το βέλγιο, τυπικά βασίλειο του βελγίου είναι χώρα στη βορειοδυτική ευρώπη που συνορεύει με την ολλανδία, τη γερμανία, το λουξεμβούργο και τη γαλλία. Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου. Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Στους ίδιους, εμφανώς βελτιωμένους, ρυθμούς συνεχίζει την πορεία της η ελλάδα του τζον φαν'τ σχιπ. Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Πήραμε τον βαθμό, αξίζαμε τη νίκη! Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική! Με δέκα παίκτες αγωνίζεται το βέλγιο από το 62 λόγω αποβολής του λόμπαρτς. Η ελλάδα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο βέλγιο, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα. Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην. Τουριστική αστυνομία σε όλη την ελλάδα.

Στους ίδιους, εμφανώς βελτιωμένους, ρυθμούς συνεχίζει την πορεία της η ελλάδα του τζον φαν'τ σχιπ. Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις. Η ελλάδα προηγήθηκε με γκολ του μήτρογλου αλλά δεν άντεξε παίζοντας με 10 παίκτες από το 65′ και οι βέλγοι ισοφάρισαν ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Τουριστική αστυνομία σε όλη την ελλάδα.

Ellada Belgio 1 2 Cretapost Gr
Ellada Belgio 1 2 Cretapost Gr from www.zougla.gr
Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών. Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Η ελλάδα πήρε σπουδαία ισοπαλία στο βέλγιο, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα. Ομως η ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στο πανίσχυρο βέλγιο και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει. Στο 89' ισοφαρίστηκε η εθνική, που τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες! Il y a 6 ans|8 vues. Με δέκα παίκτες αγωνίζεται το βέλγιο από το 62 λόγω αποβολής του λόμπαρτς. Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις.

Αύριο (σ.σ σήμερα), πιστεύω ότι θα έχουμε χώρους να κάνουμε αντεπιθέσεις.

Η εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της fifa. Σπουδαία εμφάνιση και «χρυσός» βαθμός για την εθνική μας μέσα στο βέλγιο. Από την άλλη το βέλγιο έδειξε πως έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο, ωστόσο φάνηκε η απειρία τους σε δυνατά φιλικά όπως αυτό με την ελλάδα. Δείτε πώς περιέγραψε τον μεγάλο αγώνα το σε περίπου μισή ώρα το βέλγιο θα αντιμετωπίσει την ελλάδα στο μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 8ου ευρωπαϊκού ομίλου του μουντιάλ. Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση που. Η εθνική ομάδα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο είχε την υπεροχή κυρίως στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του βελγίου. Τα γκολ του βλαχοδήμου στην ελλάδα. Απο το 65' με 10 παικτεσ η εθνικη. Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η εθνική! Καπίνο, τοροσίδης, παπασταθόπουλος, μανωλάς, τζαβέλλας, σάμαρης, ταχτσίδης, σταφυλίδης, μάνταλος (84′ ζέκα), φορτούνης (67′ τζιόλης), μήτρογλου (90′ βέλλιος). Στους ίδιους, εμφανώς βελτιωμένους, ρυθμούς συνεχίζει την πορεία της η ελλάδα του τζον φαν'τ σχιπ. Διαφορά ώρας μεταξύ ελλάδας & άλλων χωρών. Ανήμερα της εθνικής εορτής έκανε ηρωικό ματς.

Στο 89' ισοφαρίστηκε η εθνική, που τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες! βελγιο. Καραϊσκάκης» και απώλεσε τη δεύτερη θέση που.

Posting Komentar

0 Komentar